Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kuriózny prípad: Muž zavolal na seba policajtov a tvrdil, že vidí kozmické lode a dokáže meniť počasie!

(Zdroj: Getty Images)

BRNO – Hliadka mestskej polície v Brne neverila vlastným očiam. V noci z utorka na stredu ich pozornosť na benzínovej pumpe na Jihlavskej ulici upútal muž, ktorý sa im sám pochválil, že má zákaz viesť motorové vozidlá a aj napriek tomu jazdí.

Muž pokračoval rozprávaním o jeho zážitkoch v cestovaní vesmírom, a pokračoval s informáciou, že vidí kozmické lode a dokáže ovplyvniť počasie. Hliadka polície po tejto informácii nadobudla podozrenie, že muž je pod vplyvom drog alebo alkoholu a tak si zároveň od personálu čerpacej stanice overili informáciu, či muž naozaj prišiel autom. Od muža si následne vypýtali doklad totožnosti, informoval týdeníkpolicie.cz.

Vodičský preukaz však muž ako sám tvrdil, nevlastnil. Dychová skúška a test na drogy ale nepotvrdil prítomnosť omamných látok v tele. Polícia ale zistila, že muž nie je zdravotne spôsobilý k vedeniu motorových vozidiel. Policajti vylúčili spáchanie trestného činu a vodičovi zakázali pokračovať v jazde. Prípad je má teraz na stole správny orgán.

Viac o téme: Mestská políciaVodičský preukazBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu