Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Bidenovho vystúpenia vystrašilo ľudí! Bol úplne dezorientovaný: Čakajú, kým nepadne mŕtvy?

Prezident USA Joe Biden
Prezident USA Joe Biden (Zdroj: SITA/AP Photo/Jacquelyn Martin)

WASHINGTON - Aký zlý je zdravotný stav Joea Bidena? Na nedávnej tlačovej konferencii v Bielom dome pôsobil americký prezident úplne dezorientovane a vystrašene hľadel do prázdna. Užívatelia platformy X boli zhrození a sú si istí: Americký prezident je chorý a ďalšie štyri roky v úrade nevydrží.

Nové video amerického prezidenta Joea Bidena pravdepodobne zarazí nielen jeho kritikov, ale aj jeho priaznivcov. Pretože krátky klip vlastne umožňuje len jeden záver: Joe Biden na tom nie je dobre. Aj keď Biely dom opakovane tvrdí, že americký prezident je v dobrom zdravotnom stave, po poslednej Bidenovej tlačovej konferencii už s týmto tvrdením rozhodne nemožno súhlasiť.

archívne video

Zuzana Čaputová sa vo Varšave stretla s prezidentom Spojených štátov Joeom Bidenom (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová)

V 27-sekundovom klipe, ktorý bývalý poradca kampane Demokratickej strany Peter Daou zverejnil na X (predtým Twitter), pôsobí Joe Biden úplne dezorientovane a zmätene. Americký prezident vyzerá, akoby nevedel, kde je. Takmer vystrašene hľadí do prázdna. Zdá sa, že celá situácia mu je nepríjemná. V skratke: Údajne najmocnejší muž na svete je tieňom samého seba. "Preboha. Tento muž nie je na tom dobre," zhrnul vo svojom X článku Peter Daou.

Americký prezident sa so strachom pozerá do prázdna

Nové video Joea Bidena vyvolalo v X komunite hrôzu. Ako je možné, že demokrati chcú tohto muža v Bielom dome ďalšie štyri roky? "Nikdy nepochopím, ako mu môže dovoliť kandidovať na druhé funkčné obdobie," hovorí jeden používateľ X šokovane. „Úplne apoliticky – bez ohľadu na príslušnosť a presvedčenie – je spoločenský systém, ktorý umožňuje prezidentovi Bidenovi opäť kandidovať, hanbou,“ domnieva sa ďalší používateľ. „Nemyslím si, že to zvládne ďalšie štyri roky,“ je si ďalšia užívateľka.

“Týranie starších ľudí”

Iní používatelia tvrdo kritizovali prvú dámu. "Zatknite falošnú doktorku Jill za každodenné zneužívanie dementného Joea Bidena!" zúril jeden užívateľ X. Iní tiež vidia Bidenovo vystúpenie ako „týranie starších ľudí“. "Vyzerá, že nevie, kde je," napísal ďalší používateľ, úplne znepokojený. „Vyzerá tak stratene a vystrašene,“ hovorí ďalší. "Naozaj čakajú, kým padne mŕtvy," znel ďalší komentár.

Michelle Obamová ako kandidátka v amerických voľbách v roku 2024?

Ak si však demokrati po tomto šokujúcom predstavení skutočne uvedomia, že Joe Biden by už nemal kandidovať na ďalšie funkčné obdobie, koho by namiesto toho mohli poslať do zápasu? Nedávno sa objavili špekulácie, že Michelle Obamová by mohla kandidovať na post amerického prezidenta. Veď bývalá prvá dáma patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti demokratov a s hodnotením obľúbenosti 56 percent je ďaleko pred Joeom Bidenom. V rámci strany dokonca poráža úradujúceho prezidenta. Na internete sa spomína aj viceprezidentka. "Je celkom možné, že Kamala Harrisová bude na vrchole zoznamu," verí tento používateľ.
 

Viac o téme: Joe BidenPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu