Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rodinná tragédia počas Vianoc: Matka zomrela, zatiaľ čo si jej deti rozbaľovali darčeky

Rodina zbiera dary na pohreb.
Rodina zbiera dary na pohreb. (Zdroj: GoFundMe)

BRISBANE - Matka štyroch detí nečakane zomrela na Vianoce, keď jej deti rozbaľovali darčeky. Predtým nič nenasvedčovalo tomu, že by niečo nebolo v poriadku. Rodina teraz bojuje s nákladmi na pohreb.

Matka štyroch detí nečakane zomrela na Štedrý deň, keď jej deti šťastne otvárali darčeky v inej izbe, uvádza britský Sun. Jej náhla smrť, ku ktorej došlo v jej dome neďaleko Brisbane v Austrálii, zanechala jej rodinu hlboko šokovanú a zmätenú.

archívne video

Slovenskú speváčku zasiahla smrť mamy: Najťažšie je pre ňu TOTO! (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalý priateľ: „Neexistovali žiadne náznaky, že by niečo nebolo v poriadku“

Ashley Staniková povedala svojmu bývalému priateľovi a otcovi jej detí Kaneovi, že sa necíti dobre a potrebuje si ľahnúť. 33-ročná žena ho požiadala, aby natočil jej dcéry pri otváraní darčekov, zatiaľ čo ona sa bude snažiť zaspať.

O niekoľko hodín neskôr našiel Kane Ashley mŕtvu. „Nič nenasvedčovalo tomu, že by niečo nebolo v poriadku, a preto je to ešte ťažšie pochopiť,“ povedala denníku Sun jej švagriná Cassandra.

Na Vianoce sa matka štyroch detí sťažovala, že jej nie je dobre

Na Štedrý večer išla Ashley nakupovať vianočné darčeky a hodiny pred smrťou strávila ich balením a ich ukladaním pod vianočný stromček. Na Vianoce ráno sa zobudila skoro a sťažovala sa, že sa necíti dobre.

Jej švagriná Cassandra oznámila, že Ashley bola niekoľko hodín hore, ale vrátila sa do postele, aby skúsila, či môže zaspať: „Môj brat Kane ju išiel zobudiť okolo 14:30, ale už bolo neskoro. Už nás opustila."

Rodina zháňa peniaze na pohreb cez GoFundMe

Ashleyine dcéry vo veku štyri, osem, dvanásť a 18 rokov majú zlomené srdce zo smrti matky a teraz žijú so svojím otcom. Od náhlej smrti Ashley Cassandra povedala, že Kane trávil väčšinu času doma a staral sa o svoje dcéry.

Keďže však poberá invalidný dôchodok, obáva sa, že náklady na pohreb nezvládne. Aby pomohla svojmu bratovi, Cassandra založila stránku GoFundMe, aby získala peniaze na pohreb.

Viac o téme: MatkaSmrťVianoec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu