Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vlak zrazil skupinu ľudí: Hlásia obete! Pri koľajniciach zasahujú všetky záchranné zložky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

ČESKÉ BELČICE – Našimi západnými susedmi otriasla hrozná správa. Na koľajniciach prišli o život dvaja ľudia po tom, čo do skupiny narazil vlak. Dvaja ľudia boli prevezení do nemocnice s ťažkými zraneniami.

archívne video

Policajti zostali zakliesnení na železničnom priecestí (Zdroj: Facebook/24opole)

Ako informuje český portál TN.CZ, pri nehode na koľajniciach malo dôjsť k stretu vlaku so šiestimi ľuďmi. Na mieste nehody zasahujú všetky záchranné zložky, dorazil dokonca už aj vrtuľník.

Záchranné zložky dostali hlásenie o nehode o 9:28 hodine ráno. Na miesto tak okamžite vyrazili tri záchranné služby, posádka záchrannej služby zo Stredočeského kraja aj vrtuľníky záchrannej služby z Plzne a Českých Budějovic.

Vlak zrazil skupinu ľudí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

„Záchranári na mieste našli štyroch zranených. Dvaja muži, bohužiaľ, utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom a zasahujúci lekári tak mohli iba skonštatovať ich smrť,“ povedala hovorkyňa juhočeských záchranárov Petra Kafková.

„Ďalší dvaja muži utrpeli ťažké mnohopočetné poranenia, ktoré ich bezprostredne ohrozovali na živote. Zdravotníci im poskytli intenzívnu prednemocničnú neodkladnú starostlivosť vrátane farmakoterapie a stabilizácie vitálnych funkcií napojením na umelú ventiláciu,“ doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: PolíciaNehodaČeská republikaTragédiaSmrteľná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu