Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obrovská tragédia! Mladá žena vypadla zo siedmeho poschodia: Okoloidúcim sa naskytol hrôzostrašný pohľad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PATTAYA – V Thajsku našli polonahú mŕtvu Rusku (†32) po tom, čo vypadla zo siedmeho poschodia. Zadržali jej priateľa, ktorý ju podľa polície mal držať za nohy. Čo tragédii predchádzalo nie je stále jasné.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 537 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Dariu Iuzifiakovú v nedeľu našli od pol pása dole nahú, tvárou nadol v kaluži krvi chvíľu po tom, čo ju priateľ držal hore nohami sedem poschodí nad zemou. Muža menom Fedor (30), ktorý bol jej priateľom, zadržali krátko na to v nahnevanom a nespolupracujúcom stave, píše Dailystar. Okolnosti incidentu vyvolávajú otázky o úmysloch priateľa. Nie je jasné, či sa pokúšal zachrániť obeť alebo či zohral úlohu v jej tragickej smrti. Pri rozhovore s policajtami mal muž držať v ruke pohár s alkoholom a spočiatku odmietal spolupracovať. Izba pôsobila upratano a bez stôp po súboji.

 

PATTAYA An arrest warrant against the Russian man, who was suspected of killing his girlfriend, was denied due to insufficient evidence.

Posted by The Thaiger on Tuesday, August 15, 2023

Žena nedávno nahlásila polícii, že stratila pas a chce sa vrátiť do Ruska. Úrady pracujú na zhromaždení dôkazov a vyhlásení, aby objasnili okolnosti tragickej smrti mladej ženy.

Viac o téme: ThajskoPád z balkóna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu