Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma na diaľnici A4: Autobus plný detí v plameňoch, zasahovali záchranári aj hasiči

Na diaľnici A4 sa vznietil autobus.
Na diaľnici A4 sa vznietil autobus. (Zdroj: YouTube/prostozopolskiego.pl)

ČESKÁ WIES (POĽSKO) - Hororové chvíle prežívali najmä rodičia, ktorých deti cestovali v autobuse na diaľnici A4 v Poľsku smerom na Vroclav. Približne o 16:15 začal autobus horieť. Podľa aktuálnych informácií sa podarilo všetkých pasažierov z horiaceho stroja dostať von.

archívne video

Nepochopiteľné predbiehanie vodiča autobusu tesne pred kruhovým objazdom (Zdroj: Facebook/Stefan FarkasHAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

K incidentu prišlo na 204. kilometri diaľnice A4 krátko po 16:00. Na mieste zasahovali hasiči, policajti, inšpekcia cestnej dopravy a cestná služba. V autobuse sa viezlo 46 ľudí, prevažne detí, píše https://www.prostozopolskiego.pl. Podľa predbežných informácií sa podarilo všetkých dostať von a nikto neutrpel vážnejšie zranenia. Diaľnica je v mieste nehody v smere na Katovice už prejazdná, v smere na Vroclav zostáva uzavretá.

Z predbežných zistení vyplýva, že pasažiermi boli deti vracajúce sa z výletu. Autobus začal v jednej chvíli horieť a museli ich rýcho dostať von. Presné okolnosti incidentu polícia vyšetruje, informoval tlačový tajomník Štátneho hasičského zboru v Brzegu Marcin Włodarczyk.

Viac o téme: PožiarAutobusDiaľnica A4Auobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu