Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavý masaker v detskom domove: O život prišlo 16-ročné dievča, deviati zranení! Zabíjala pravdepodobne žiarlivosť

(Zdroj: YouTube.com/P. Andrzejak)

TOMISLAWICE - Pod rúškom noci sa odohral horor v detskom domove v Tomislawiciach pri meste Sieradz v Lodžskom vojvodstve v Poľsku. Pri krvavom útoku zomrelo podľa miestnych úradov jedno dospievajúce dievča a deväť ľudí zostalo s väčšími či menšími zraneniami. Páchateľa chytili.

Krik, plač a panika v detskom domove nastala v noci z utorka na stredu po 23.00. Podľa predbežných zistení miestnych médií vnikol do detského domova 19-ročný mladík, ktorý napadol bližšie nešpecifikovaným ostrým predmetom vychovávateľku a chovancov, informovalo Rádio Lódź.

archívne video

Polícia dolapila muža, ktorý v Bratislave okradol a nožom ohrozoval ženy (Zdroj: HAKA)

Onet a tvn24.pl potvrdili, že obeťou krvavého masakru sa stalo 16-ročné dievča. Päť ľudí previezli do nemocnice a sú mimo ohrozenia života. Ďalších štyroch ošetrili na mieste. Útočník dlho neunikal, mladíka z neďalekej obce Varta zadržali po hodine v mieste jeho trvalého bydliska. Podľa médií ide o bývalého priateľa obete a do domova sa dostal cez okno v jej izbe.

Do detského domova boli vyslaní psychológovia, ktorí sa snažia upokojiť situáciu. Dôvod, pre ktorý sa mladík k hroznému činu rozhodol, zatiaľ známy nie je. S najväčšou pravdepodobnosťou však súvisel s nenaplneným vzťahom medzi ním a obeťou. Útočník doteraz nemal záznam v registri trestov a nebol ani pod vplyvnom alkoholu.

Viac o téme: úmrtieDetský domovútok PoľskoTomislawice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu