Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Cestný pirát si z vozovky spravil slalom, jedno dolapenie mu nestačilo: Pozrite sa na tú drzosť!

Policajná hliadka zastavila vodiča dvakrát počas noci. Nafúkal v obidvoch prípadoch.
Policajná hliadka zastavila vodiča dvakrát počas noci. Nafúkal v obidvoch prípadoch. (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

SLAVKOV PRI BRNE – Českí policajti riešili prípad s vodičom, ktorý odmietol zastaviť aj napriek výstrahám hliadky, ktorá ho prenasledovala. V rušných uliciach mesta si spravil z cesty slalom. Po jeho dolapení sa to však neskončilo. Muži zákona s týmto určite nerátali.

V nedeľu 12. marca krátko po polnoci si policajná hliadka zo Slavkova pri Brne všimla kúsok od čerpacej stanice podozrivo zaparkované vozidlo. Za volantom sedel muž, ktorý sa mal správať neprimerane, informuje Policie ČR. Keď chceli policajti celú situáciu preveriť, auto vyštartovalo z parkoviska. 

Vodič nafúkal dvakrát počas jednej noci (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Vodič si to namieril priamo do ulíc Slavkova. Hliadka si počas prenasledovanoa všimla, že nedokáže udržať vozidlo vo svojom pruhu a z vozovky si robil slalom. Pri väčšej zákrute nezvládol riadenie a havaroval. Policajti zadržali na mieste mladého vodiča, ktorý po dychovej skúške nafúkal dve promile. Nasledovalo však niečo komické. Po niekoľkých hodinách narazila hliadka na toho istého vodiča. Tentoraz nafúkal 2,4 promile. Kvôli bezpečnosti ho muži zákona tentoraz odviedli na záchytku. 

Viac o téme: Alkohol za volantomKrimiPolicie České republikySlavkov pri Brne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu