Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúca nehoda v Tirolsku! Mladá opitá Slovenka sa zrútila s autom: Neuveriteľné FOTO po šesťmetrovom páde

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZILLERTAL - V tirolskej oblasti Zillertal sa v noci na nedeľu stala neobvyklá nehoda. Presnejšie v obci Schlitters opitá 23-ročná žena autom prerazila kovový plot. Vozidlo sa následne zrútilo do podjazdu pod ním.

Pri neobvyklej nehode na B169 medzi Schlittersom a Strassom v tirolskom Zillertali (okres Schwaz) sa v nedeľu večer ťažko zranila 23-ročná vodička zo Slovenska, informuje salzburg24.at.

Hromadná dopravná nehoda v Námestove: Zrazilo sa šesť áut (Zdroj: Zregionu.sk)

Auto havarovalo na obecnej ceste

Opitá žena okolo druhej hodiny ráno smerovala na Strass, keď zišla z cesty. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešla cez pravý okraj vozovky, zničila stĺp vymedzovača, potom bez brzdenia prešla priekopou asi 120 metrov, kým prerazila masívne kovové oplotenie, ktoré slúži ako poistka a zrútila sa s  autom asi šesť metrov do podjazdu (miestna cesta k jazeru Schlitterersee).

 

Schlitters, 19.Februar 2023: Kurz vor 2 Uhr früh lenkte eine 23-jährige Slowakin ihren Pkw auf der B169 von Schlitters...

Posted by ZOOM.Tirol on Sunday, February 19, 2023

Ťažko zranená s pozitívnym testom na alkohol

Vodička pri nehode utrpela ťažké zranenia a záchrannou službou bola prevezená do nemocnice v obci Schwaz. Bola vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom. V službe boli aj hasiči meste Schlitters, ako aj viaceré policajné hliadky a odťahová služba.

Viac o téme: Alkohol za volantomNehodaRakúskoSlovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu