Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyhlásenie verejnej zbierky

Obete cyklónu
Obete cyklónu (Zdroj: SITA)

Občianske združenie Magna Deti v núdzi vyzýva na pomoc obetiam cyklónu.

Občianske združenie Magna Deti v núdzi sa na základe alarmujúcej situácie v Mjanmarsku, postihnutom ničivým cyklónom, rozhodlo vyčleniť zo svojho humanitárneho fondu Magna Positive finančnú pomoc vo výške 250.000, -Sk, určenú na humanitárnu pomoc obetiam cyklónu Nargis.

Humanitárny fond Magna Positive umožňuje okamžite reagovať na humanitárne, ekologické a iné katastrofy vo svete. Bližšie informácie o možnostiach podpory tohto fondu nájdete na www.magna.sk.

Zároveň vyhlasujeme VEREJNÚ ZBIERKU na pomoc Barme a obraciame sa na širokú verejnosť s výzvou, aby pomohla obetiam tejto prírodnej katastrofy.

Všetci tí, ktorí sú ochotní pomôcť krajine zdevastovanej ničivým cyklónom, môžu priespieť na osobitý účet v UniCreditBANK 133 179 3011/1111.

Najnovšie informácie z Mjanmarska hovoria, že počet obetí po ničivom tajfúne Nargis stúpol až na 22.500. Až 41-tisíc ľudí je nezvestných.

V súčasnej situácii monitorujeme stav v postihnutej oblasti a v najbližších dňoch vyšleme dooblastisvojho spolupracovníka.

 

Každý sa môže zapojiť a pomôcť obetiam v Barme. ĎAKUJEME.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu