Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutný prípad z Brna: Muž onanoval pred výkladom reštaurácie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRNO - Staršieho muža v brnianských Žabovreskách zrejme vzrušila ponuka jedál miestnej reštaurácie. Ako inak si vysvetliť, že zatiaľ čo hostia podniku sa kŕmili, senior (65) si pred výkladom ukájal svoje pudy?

Obyvatelia Brna si vyšli do žabovřeskej reštaurácie, aby si pochutnali na miestom jedle. Pokrmy, ktoré ľudia konzumovali, museli byť naozaj vynikajúce. Svedčí o tom konanie okoloidúceho staršieho muža. Toho výklad reštaurácie tak sexuálne vzrušil, že začal konať.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Bez zaváhania si spustil nohavice a začal onanovať. Jedna zo žien v reštaurácii si to všimla a vôbec sa jej to nepáčilo, preto zavolala strážnikov.

"Keď sa strážnici k mužovi blížili, stál k nim chrbtom, mal stiahnuté nohavice aj spodnú bielizeň ku kolenám a pohyb jeho ruky v obnaženom rozkroku naznačoval, že masturbuje," uviedla hovorkyňa brnianskych strážnikov Markéta Skřivánková.

Lenže, keď si muž všimol mestských policajtov, jeho vzrušenie razom opadlo. Začal si rýchlo obliekať nohavice. „Hliadke tvrdil, že si len upravoval opasok po tom, čo sa vymočil. S tým však nesúhlasili ďalšie dve svedkyne, ktoré muža videli, ako sa ukája,“ dodala Skřivánková s tým, že prípadom sa budú zaoberať úradníci v správnom konaní.

Viac o téme: ReštauráciaMestská políciaMasturbáciaBrnoŽabovřesky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu