Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutné priznanie erotickej modelky: Za posledný rok sa sprchovala len 37-krát

Aella sa za posledný rok sprchovala len 37-krát. Zobraziť galériu (3)
Aella sa za posledný rok sprchovala len 37-krát. (Zdroj: Twitter/Aella@Aella_Girl)

HOUSTON - Erotická modelka Aella vyvolala na internete veľa diskusií, pretože Texasanka sa minulý rok podľa vlastného vyjadrenia sprchovala len 37-krát. Brunetka to prezradila svojim vyše 135-tisíc fanúšikom na Twitteri.

Ako na to prišla? Aella sa sledovala pomocou aplikácie v roku 2022 vrátane toho, ako často bola chorá, pila alkohol alebo sa len sprchovala. Ukázalo sa, že v priemere bola v sprche len každých desať dní. Najdlhší úsek bez sprchy trval 29 dní.

Topmodelka Michaela Kocianová a Saša Jány založili občianske združenie (Zdroj: Viktoria Nolan)

Aella, ktorá podľa medializovaných informácií zarába s OnlyFans takmer 100-tisíc eur mesačne, vysvetľuje svoje nedostatočné sprchovanie takto: „Snažím sa svoju kožnú flóru príliš nezaťažovať. Ak sa sprchujem príliš často, páchnem ešte viac! Pravidelne si umývam podpazušie a pohlavné orgány v bidete.“

Nechutné priznanie erotickej modelky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Aella@Aella_Girl)

Tweet sa stal virálnym a mal vyše 20 miliónov videní. Aella rozpoznala šancu na ešte väčší dosah a niekoľkokrát šikovne zahrala kartu o sprche. Spustila teda prieskum, do ktorého sa zapojilo vyše 45-tisíc používateľov. 69 percent uviedlo, že sa sprchujú každý deň. Na druhej strane to bolo menej ako päť percent ľudí, ktorí sa sprchovali raz týždenne alebo menej.

Nechutné priznanie erotickej modelky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Aella@Aella_Girl)

Druhý prieskum bol ešte úspešnejší. Američanka, ktorá otvorene experimentuje s drogami a netají sa záľubou v orgiách, chcela vedieť: Nesprchovala som sa už 14 dní, chceli by ste sa so mnou vyspať? Z vyše 180-tisíc odovzdaných hlasov by tesná väčšina chcela sex.

Ako sa odohrával celý rok 2022 Aelly, ktorá tvrdí, že vyrástla medzi kresťanskými fundamentalistami, to si môžete prečítať na Twitteri. Američanka, ktorá pôsobí aj ako umelkyňa, si momentálne dáva pauzu od OnlyFans.

Viac o téme: SprchovanieTwitterOnlyFansAella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu