Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce video nevhodné pre citlivé povahy: Tu roztrhala bomba zraneného ruského vojaka

Zraneného ruského vojaka zasiahla bomba.
Zraneného ruského vojaka zasiahla bomba. (Zdroj: Twitter/Cargo-200)

KYJEV - Na službe krátkych správ Twitter je zverejnené video, ktoré rozzúrilo niektorých používateľov. Údajne zranený kremeľský vojak je pri zhodení bomby doslova roztrhaný na kusy.

Agresívna vojna Vladimíra Putina, ktorá na Ukrajine zúri už viac ako sedem mesiacov, priniesla oveľa viac než len kruté scény. Utrpenie ľudí je neskutočne veľké - hrôza tiež. Aj s týmto šokujúcim videom, ktoré sa šíri online a ktoré údajne ukazuje smrť ruského vojaka vo vojne na Ukrajine.

Ukrajina podáva žiadosť o zrýchlený vstup do NATO (Zdroj: Facebook/Volodymyr Zelenskyj)

Video, ktoré vyvolalo búrlivú diskusiu na Twitteri, ukazuje bombu zhodenú „priamo na cieľ“ a zasiahne zrejme zraneného ruského vojaka. Zábery boli zdieľané na účte @Cargo-200. Na internete sa pravidelne zverejňujú informácie z frontovej línie rusko-ukrajinskej vojny.

V klipe, ktorý si pozreli tisíce ľudí, je vidieť kremeľského vojaka ležať na chrbte na zemi a vyzerá byť zranený, obklopený troskami a pneumatikami. Ale keď sa naňho kamera snaží zamerať, veľká bomba sa dostane do záberu a spadne priamo na neho, čo je opísané ako „zásah priamo do čierneho“. Jednoducho kruté.

Pod šokujúcim klipom sú používatelia Twitteru čiastočne zdesení scénami. V komentároch sa hovorí najmä o tom, že muž sa zdal byť zranený a už nie je ozbrojený. Napríklad jeden príspevok znie: "Ak má byť Rusko brané na zodpovednosť za vojnové zločiny, musí byť zodpovedná aj Ukrajina. Inak nemáme nič iné ako barbarstvo. Ukrajina stratí veľkú časť svojej podpory, ak nebude vyšetrovať a stíhať svojich vlastných ľudí. Tento klip je toho dôkazom.“

Tu si môžete pozrieť šokujúce video na Twitteri.

Pozor! Video nie je vhodné pre deti a citlivé povahy.

Viac o téme: BombaRuskoUkrajinaZranený vojak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu