Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Masaker neďaleko slovenských hraníc: Polícia vyšetruje štvornásobnú vraždu, mŕtve sú aj dve deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Na Vsetínsku zomreli pri násilnom trestnom čine štyria ľudia. Išlo o dvoch dospelých a dve deti. Situácia je podľa miestnych zložiek pod kontrolou. Hovorkyňa krajskej polície povedala, že zatiaľ nemôže upresniť, či je páchateľ medzi zosnulými.

"Práve preverujeme násilný trestný čin, pri ktorom prišli o život dve dospelé osoby a dve malé deti. Polícia už na mieste činu vyšetruje vraždu ako aj motív pacháteľa. Situáciu máme pod kontrolou. Nehrozí žiadne ďalšie nebezpečenstvo," oznámila hovorkyňa polície Simona Kyšnerová.

Na margo toho, či je aj vrah medzi zosnulými, hovorkyňa uviedlaa, že vyšetrovanie je ešte len v zárodku. Českej televízii povedala, že násilný čin sa stal v rodinnom dome. Nemohla ešte oznámiť ani to, či išlo o príbuzenské vzťahy. 

Podobný incident 

Na Vsetínsku nejde o prvú tohtoročnú viacnásobnú vraždu. Podľa polície 31-ročný muž zabil svoju o rok staršiu manželku a ich tri malé deti v rodinnom dome v obci Loučka koncom apríla. Potom nožom porezal aj seba a nakoniec vyhodil celý dom do vzduchu. V júni bol obvinený z vraždy a poslaný do väzby.

Viac o téme: VraždaVyšetrovanieČeská republikaVsetínskoRožnov pod RadhoštěmŠtyri obete
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu