Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia vo francúzskej časti Pyrenejí: Zastrelili dvoch učiteľov, obe telá boli nahé

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

TOULOUSE - Francúzska polícia pokračuje v pátraní po mužovi, ktorý je podozrivý zo zastrelenia dvoch učiteľov v malej dedine v pyrenejských horách. Ako v utorok informovala agentúra AFP, motívom zločinu bola pravdepodobne žiarlivosť.

Učiteľov - muža a ženu, ktorí pracovali v škole v neďalekom meste Tarbes - našli mŕtvych v pondelok popoludní v dedine Pouyastruc, uviedla prokuratúra. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu podozrivý muž má 30 rokov a je bývalým partnerom zavraždenej ženy. Podozrivý muž z miesta činu "utiekol a ešte nebol zatknutý", povedal agentúre AFP prokurátor Pierre Aurignac, ktorý dodal, že sa začalo vyšetrovanie dvojnásobnej vraždy.

Obe telá boli nahé

Ženu (32) našli susedia mŕtvu na ceste, zatiaľ čo 55-ročného muža potom našli mŕtveho v jeho dome nachádzajúcom sa o niekoľko metrov ďalej. Obe telá boli nahé, informoval spravodajský web France Bleu.

Po podozrivom pátra asi 60 príslušníkov bezpečnostných síl. Pátranie sa neobmedzuje na departement Hautes-Pyrénées, ale aj na pobrežné oblasti. Vylúčený nie je ani útek podozrivého do susedného Španielska. Na strednej škole Desaix v Tarbes, kde zavraždení učitelia vyučovali telesnú výchovu a francúzštinu, pôsobí tím psychológov, aby prípadne poskytli pomoc študentom a rodičom.

Viac o téme: StreľbaUčiteliaFrancúzskoPyreneje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu