Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tragédia pri studni: Žena išla nabrať vodu, slon ju ušliapal na smrť! Ďalší masaker na jej pohrebe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

URISA - Na východe Indie v štáte Urisa sa odohrali dve strašné situácie, navyše za veľmi krátky čas. Desivé na tom je, že postihli jednu rodinu. Maya išla po vodu do studne, no domov sa už nevrátila. Zabil ju totiž slon. Počas pohrebného obradu sa vrátil a ešte viac zohavil jej mŕtve telo.

Indický okres Mayurbhanj sa ponoril do smútku. Sedemdesiatročná Maya Murmuová sa ako každý deň aj minulý štvrtok vybrala po vodu do neďalekej studne. Domov sa ale nevrátila. Pri studni totiž na ňu zaútočil slon, ktorý utiekol z neďalekej prírodnej rezervácie Dalma Wildlife Sanctuary. 

 

A 70-year-old woman in India was trampled to death by an elephant — and her corpse was then bizarrely attacked by the...

Posted by World Newz Info on Sunday, June 12, 2022

Pre staršiu ženu to dopadlo najhoršie ako mohlo. Slon ju pošliapal. Ani vďaka rýchlemu prevozu do nemocnice sa ju nepodarilo zachrániť.

Šok na pohrebe 

Mayina rodina jej vystrojila pohreb, no ešte pred zapálením sviečky sa stal ďalší strašný incident. Na obrade sa ukázal ten istý slon, chytil mŕtvolu, vyhodil ju do vzduchu a po páde na zem ju opäť pošliapal. Zviera následne utieklo. Pohreb musel byť posunutý o niekoľko hodín. Podľa rodinných príslušníkov sa už slon nevrátil. 

Viac o téme: PohrebSmrťSlonUdupanieIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu