Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodina prechádzala po ceste: ZRÁŽKA s motorkou, malého chlapca už zachrániť nedokázali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KLATOVY – Nehoda s tragickým koncom, ktorá stála život iba 8-ročného chlapca. Českom počas víkendu otriasla smutná správa. Rodina prechádzala po ceste 1. triedy, bol s nimi aj malý chlapec, v rovnakom čase však miestom prechádzal aj motorkár. Došlo k zrážke, ktorá mala aj napriek veľkej snahe záchranárov fatálne následky.

K tragickej nehode došlo v nedeľu popoludní krátko pred 15. hodinou medzi obcami Javorná a Čachrov ležiacimi južne od Plzne. Podľa informácií ČTK chlapec s rodinou prechádzať cestou, keď ho zrazil motorkár. Dieťa s ročníkom narodenia 2013 utrpelo veľmi vážne zranenia.

Archívne video: Tragická nehoda na českej D1: Vyžiadala si tri ľudské životy 

Tragická nehoda na českej D1: Vyžiadala si tri ľudské životy (Zdroj: Facebook/Ministerstvo dopravy)

"Na mieste bola ihneď začatá laická resuscitácia, vedená operátorom tiesňovej linky. Posádky si po príchode prevzali resuscitáciu a pokračovali ďalších 30 minút, napriek všetkej snahe zasahujúcich sa nepodarilo obnoviť životné funkcie chlapca, lekár na mieste konštatoval úmrtie," uviedla hovorkyňa plzenských záchranárov.

Policajti na miesto privolali aj krízového interventa. „Príčinu aj okolnosti nehody policajti ďalej vyšetrujú," povedala krajská policajná hovorkyňa Barbora Šmaterová.

 

Viac o téme: NehodaČeskoMotorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu