Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Takúto nehodu policajti ešte neriešili: Pohľad na havarované auto ich poriadne zarazil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROKYCANY - Koncom mája boli policajti v západných Čechách privolaní k nehode Škody Fabia. Tridsaťjedenročný vodič nezvládol riadenie počas cesty z obce Rokycany smerom na Ejpovice. Dostal šmyk a prevrátil sa na strechu. Skončil poriadne vymaľovaný - od farieb, ktoré prevážal.

Vodič Škody Fabie Combi vyšiel vpravo mimo vozovky, kde prešiel cez niekoľko drevín a potom sa s vozidlom pretočil na strechu, uvádza Policie České republiky. Spoločne s ním boli v aute ešte dve osoby vo veku 20 a 32 rokov. Po príchode na miesto sa hasičom naskytol neuveriteľný pohľad. Auto aj celé jeho okolie bolo zaliate do bielej farby. Prevážalo totiž niekoľko plechoviek s farbami. 

 

Řidič převážel malířské barvy, dostal s vozidlem smyk a havaroval. Vozidlo i celá osádka byly zlité bílou barvou. https://www.policie.cz/clanek/ridic-dostal-s-vozidlem-plnych-barev-smyk.aspx

Posted by Policie České republiky on Wednesday, June 1, 2022

Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia a musel byť prevezený do nemocnice. Vzhľadom na svoje zranenia nemohol absolvovať dychovú skúšku, bol mu preto nariadený odber krvi. Na vozidle vznikla škoda v prepočte vo výške 2400 eur. 

Prekvapenie na záver 

Z dostupnej evidencie osôb policajti zistili, že vodič nevlastní vodičský preukaz a že celá posádka, ktorú tvorili cudzinci, nemá na území Českej republiky povolený pobyt. Osoby si teda prevzali na ďalšie úkony pracovníci odboru cudzineckej polície. Dopravnú nehodu naďalej vyšetrujú rokycanskí dopravní policajti. 

Viac o téme: HaváriaAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu