Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mala to byť nevinná FOTO, no vyvolala ošiaľ: Ženy sú hotové zo sexi policajta

Policajtovi sa podarilo zachrániť vráskavca dlhoplutvého
Policajtovi sa podarilo zachrániť vráskavca dlhoplutvého (Zdroj: Getty Images, Facebook/Police NSW)

SYDNEY - Policajt vzbudil veľkú pozornosť na internete po tom, čo zamestnávatelia zverejnili jeho nevinnú a dosť nápadnú fotografiu na svojom účte na sociálnej sieti. Komentovali ju stovky užívateľov. Mladému mužovi sa podaril husársky kúsok.

Polícia Nového Južného Walesu v Austrálii zverejnila v pondelok popoludní v rámci svojej online iniciatívy #MeetTheTeamMonday fotku strážnika Travisa z veliteľstva Marine Area Command (MAC). "S MAC cestoval Travis po celom Novom Južnom Walese od Port Macquarie po Albury, ale vrcholom jeho kariéry bolo oslobodenie mladého vráskavca, ktorý bol uväznený v rybárskych sieťach pri North Head len s nožom a hákom na čln," uvádza sa v príspevku. 

Travis sa vraj rád zapája do akejkoľvek pátracej a záchrannej operácie, ktorá zachráni život človeka. Mnoho užívateľov mu poďakovalo za jeho úsilie pri práci v jednotke, v ktorej slúži takmer desať rokov. Mladík však nečakane získal veľkú pozornosť u ľudí, ktorí boli uchvátení jeho vzhľadom modela. "Hej, Rebecca, poďme na vodné skútre! Možno sa stretneme s Travisom," napísala jedna  žena. "Myslím si, že Travis teraz pritiahne légiu morských panien v núdzi," napísal ďalší užívateľ.

Viac o téme: PolicajtModelSexi Austrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu