Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO vyčíňania opitého vodiča na benzínke! Drzosť, čo robil obsluhe a potom aj policajtom

(Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

JIČÍNSKO - V nedeľu 23. januára okolo 22. hodiny prijali jičínski policajti oznámenie od obsluhy čerpacej stanice, že sa v jej priestore nachádza zákazník, ktorý odmieta opustiť predajňu, slovne obsluhu uráža, pľuje na ňu a okrem iného nemá nasadenú ochranu dýchacích ciest.

Po príchode hliadky na miesto činu bolo zjavné, že je zákazník pod vplyvom návykovej látky. Napriek tomu s policajtmi spolupracoval, poslúchol výzvy, predajňu opustil a k vyššie spomínanému konaniu sa priznal, uvádza česká polícia. Keďže mal pred čerpacou stanicou zaparkované vozidlo, bol policajtom upozornený, aby si zaistil jeho odvoz a za volant nesadal. Radu si však 37-ročný muž k srdcu nevzal, do auta značky Volkswagen nasadol a vydal sa na cestu.

Policajti sa za ním ihneď vydali, ale vodič na výzvy na zastavenie vozidla nereagoval. Po prejdení dvoch kilometrov zastavil na inej benzínovej pumpe, kde bol vyzvaný na podrobenie sa dychovej skúške, ktorú najskôr odmietol. Potom sa jej však predsa len podrobil, kedy mu bola nameraná hodnota 2,33 promile.

Zadržanie mladíka na čerpacej stanici (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Policajti zadržali mužovi vodičský preukaz. Je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade odsúdenia mu hrozí rok za mrežami, peňažný trest alebo zákaz šoférovať vozidlo na jeden rok až desať rokov.

Viac o téme: Čerpacia stanicaBenzínová pumpaOpitý vodičútok Jičínsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu