Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nové zistenia okolo vraždy Petry (†32) v Londýne: Vieme, aké boli jej posledné chvíle pred smrťou!

Petra Srncová
Petra Srncová (Zdroj: Youtube/Sky News)

LONDÝN - Zdravotná sestra Petra bola vyhlásená za nezvestnú po tom, ako sa jedného večera nevrátila domov z práce. Češka pracovala v Londýne v detskej nemocnici Evelina vo Westminsteri. Ako každý deň sa vracala z práce domov, no netušila, že to budú jej posledné kroky v živote.

Bola vyhlásená za nezvestnú a všetci jej známi, kolegovia a miestni politici apelovali na hocikoho, kto by disponoval informáciami o tejto žene, píše britský denník The Guardian. Počas včerajších hodín sa však naplnil ten najhorší možný scenár. 

VIDEO V londýnskom parku našli mŕtvu Češku: Išlo o nezvestnú zdravotnú sestru

Telo ženy objavili deti v londýnskom parku Brunswick. Aj keď jej totožnosť ešte nepotvrdili, rodinu v Českej republiky už miestne úrady informovali. Petra Srncová pochádzala z Uherského Hradišťa. V nemocnici ju videli naposledy 28. novembra o 19:45 hod. miestneho času, keď odchádzala domov. Vybrala si peniaze z neďalekého bankomatu a nastúpila do autobusu. Prestupovala vo štvrti Camberwell. Tam však jej cesta skončila. Z autobusu vystúpila o 20:22 hod. a potom akoby sa po nej zľahla zem.  

 

 

Keďže sa v práci neobjavila niekoľko dní, a  nikto sa jej nevedel dovolať, nemocnica nahlásila, že je nezvestná. Bolo to 3. decembra. Okrem toho si zamestnanci nemocnice všimli muža sledujúceho niektoré zdravotné sestry, ako vychádzajú večer z budovy. V tejto súvislosti bol zadržaný jeden podozrivý, no po zaplatení kaucie, je už na slobode. Polícia prípad naďalej vyšetruje, no okolnosti vraždy zdravotnej sestry z Českej republiky ešte nie sú známe.

Viac o téme: VraždaZdravotná sestraLondýnČeškaPetra Srncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu