Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vystrašený Bridgend: Mesto samovrahov!

Nad Bridgendom sa vznáša závoj smrti.
Nad Bridgendom sa vznáša závoj smrti. (Zdroj: TASR)

BRIDGEND - Obyvatelia britského Bridgendu sú šokovaní sériou záhadných samovrážd mladých ludí. Najnovšou obeťou je školáčka Jenna Parry (16), ktorá sa obesila v odľahlom parčíku. Podľa polície zúfalé činy nesúvisia, miestni sa však obávajú, že opak je pravdou.

„Vôbec to nechápem. Čo sa deje? Prečo tunajší mladí robia takéto veci?“ povedal zúfalý Michael Bennett (61), ktorý telo objavil pri prechádzke s kóliou.

„Bol to šok, keď som toto úbohé dievča našiel visieť zo stromu. Bolo také mladé. Je hrozné zomrieť takto sám.“ Tragickú vlnu spustil v januári 2007 Dale Crole (18), tiež obesením. Nasledovalo ďalších 16, väčšinou okolo dvadsiatky. Najstarší mal 27, najmladší 15 rokov.

Objavili sa špekulácie o samovražednom kulte na kontaktných internetových stránkach ako Bebo a My- Space. Polícia analýzou počítačov mŕtvych zatiaľ neobjavila žiadne dôkazy o navádzaní. Je možné, že niektorí len chceli získať „slávu“ svojich predchodcov, ktorým na webe vytvorili spomienkové stránky. Bridgend má 130-tisíc obyvateľov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu