Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Matka s partnerom zneužili mentálne postihnutú dcérku, dostali deväť rokov!

Bývalí partneri sú obžalovaní zo sexuálneho zneužitia postihnutého dieťaťa.
Bývalí partneri sú obžalovaní zo sexuálneho zneužitia postihnutého dieťaťa. (Zdroj: ČTK)

TÁBOR - Táborský krajský súd potrestal za znásilnenie osemročného dievčatka z Pelhřimovska matku Kateřinu Vrchlavskú i jej druha Bohuslava Sladovníka deviatimi rokmi väzenia.

Pred Vianocami 2006 pár v dome v Kejžliciach najmenej dvakrát odporným spôsobom sexuálne zneužil postihnutú dcéru Vrchlavskej Moniku (7). Obvinená matka štyroch detí Kateřina Vrchlavská bola vraj abnormálne sexuálne náruživá a nič iné okrem sexu ju nezaujímalo. 23. decembra 2006 ju obaja v silnej opitosti pri svojich orgiách vzali medzi seba aj mentálne postihnutú a hluchonemú dcéru Moniku.

Tú podľa obžaloby priviazali k posteli, na tvár jej nasadili masku a omámili ju éterom. Perverznosti, ktoré páchali na dieťati, si nakrúcali aj na video. Dieťa podľa odborníkov prežívalo obrovské utrpenie, ktoré na ňom zrejme zanechá psychické následky na celý život.

„Pred tým, čo sa stalo, neutečiem, ale napadlo to Vrchlavskej, že si Moniku vezmeme medzi seba,“ vypovedal pred súdom obžalovaný elektrikár. Vinu zvaľoval na svoju expartnerku. Ona zas naopak všetko hádzala na Sladovníka.

Zdroj: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu