Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Z premiéra sa nechtiac stal sexsymbol: Pri očkovaní odhalil svoju hruď, ženy z neho šalejú

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Yannis Kolesidis/Pool)

ATÉNY - Grécky predseda vlády sa nechtiac stal sexsymbolom po tom, ako odhalil svoje telo počas očkovania. Pri pohľade na neho musí človek uznať, že je naozaj v skvelej forme. Podľa mnohých by sa tak pokojne mohol stať tvárou očkovacej kampane vo svojej krajine.

Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis (52) 18. januára dostal v aténskej nemocnici Attikon druhú dávku vakcíny. Vďaka tomu sa neúmyselne vkradol do snov mnohých žien. Stačila na to jediná fotografia, na ktorej si pred očkovaním stiahol košelu a odhalil svoju mužnú hruď. 

Z premiéra sa nechtiac
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Yannis Kolesidis/Pool)

Mnohých tento pohľad (príjemne) prekvapil, doteraz totiž Mitsotakisa videli len v oblekoch. Mnohí užívatelia, lepšie povedané užívateľky, podotkli, že si tú košeľu už mohol vyzliecť celú. Jeden muž sa zas priznal, že hoci nie je homosexuál, musí uznať, že premiér vyzerá naozaj dobre. "Som síce heterosexuál, ale aj ja vidím, že je to fakt dobre vyzerajúci pán," napísal. Viacerí skonštatovali, že Mitsotakisova nečakaná popularita by mohla dobre poslúžiť v očkovacej kampani. 

Z premiéra sa nechtiac
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Yannis Kolesidis/Pool)

Mitsotakis sa stal gréckym predsedom vlády v roku 2019, zrejme až teraz sa mu ale podarilo získať si celosvetovú pozornosť. Ako jeden z najvyšších ústavných činiteľov v krajine mu bola ponúknutá vakcinácia už v prvej fáze. To sa nestretlo s pochopením opozičných politikov, ktorí navrhovali, aby boli štátni predstavitelia zaočkovaní až neskôr. V Grécku dostali vakcínu najprv zdravotníci v prvej línii a ťažko choré osoby, potom sa prešlo na bežnú populáciu. Momentálne sa očkujú obyvatelia vo veku 80 až 84 rokov. 

Viac o téme: OčkovanieVakcínaSexsymbolGréckoKyriakos Mitsotakis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu