Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvojnásobná vražda zo žiarlivosti: Poľovník zastrelil dvoch milencov

Telá ležali pri opustenom aute. Zobraziť galériu (4)
Telá ležali pri opustenom aute. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Napriek tomu, že bola vydatá, chlapov si vedela omotať okolo prsta. Jeden z týchto chlapov stratil nervy a kruto sa pomstil. Martinu (†35) a jej milenca Jana (†41) žiarlivý poľovník Miroslav (60) zastrelil.

Na mieste vraždy horia dve sviečky. Je to pod Šibeničným vrchom v Horním Slavkově v Sokolovsku. Sviečky sú vyjadrením spomienky rodiny a kamarátov. Matka Martiny na Facebooku napísala: "Ďakujem všetkým, ale tá moja bolesť nejde popísať. Páchateľa majú, ale život jej nikto nevráti. Zostali po nej tri deti."

Martina si získala priazeň dvoch mužov. Boli to práve Jan a Miroslav. Väčšina miestnych sa zhoduje, že Jan bol taký dobrý človek. Inak už opisujú Miroslava. Na jednej strane o ňom hovoria ako o upravenom dobre vypadajúcom mužovi, iní však tvrdia, že je zlostný.

Keďže je Miroslav poľovník, nevlastní len jednu strelnú zbraň. Má ich niekoľko. Jednu si v ten večer vzal. Miestni vedia o tom svoje: "Niekoľko dní Martinu sledoval, podozrieval ju dlhšiu dobu." Napokon oboch zastrelil v aute. Chcel zabiť aj seba, ale nedokázal na to zozbierať silu. Tak sa sám udal na polícii.

"Muža sme v pondelok popoludní obvinili. Hrozí mu výnimočný trest," povedal policajný hovorca Jakub Kopřiva.

Na mieste sa nachádza popravisko

Na Šibeničným vrchu sa nachádza historické popravisko. Bolo vybudované okolo roku 1500 a stále je veľmi zachovalé.

Viac o téme: VraždaPoľovníkŽiarlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu