Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mladý samovrah: Na šibenici volal matke

ilustračné foto
ilustračné foto

PELHŘIMOV - Zúfalý čin svojho syna Pavla mala jeho nešťastná matka akoby v priamom prenose. Študent pelhřimovskej strednej školy sa v nedeľu večer rozhodol ukončiť svoj život. V stodole si uviazal smrtiacu slučku, zavolal matke a obesil sa!

Hovor sa prerušil až v momente, kedy mu povraz ukončil život. Vtedy mu z ruky vypadol i mobilný telefón. Chlapec napísal list na rozlúčku. „V ňom bolo uvedené, že svojou smrťou vyriešil nielen svoje doterajšie študijné problémy, ale i svoje osobné vzťahy,“ povedala hovorkyňa pelhřimovských policajtov Hana Kotková. Vzhľadom na vek mladého samovraha sa polícia ďalej k prípadu odmietla vyjadriť. Podľa miestnych obyvateľov bol pre Pavla smrtiacim úderom rozchod s priateľkou.

„Na plese mu povedala, že sa s ním definitívne rozchádza,“ prezradil jeden z miestnych chlapcových kamarátov. „V škole rozhodne nemal problémy, ktoré by sa nedali riešiť,“ spomínala včera dvojica jeho bývalých spolužiakov. V obci nikto nechápe, prečo si sympatický mladík, ktorý obľuboval napríklad súťaže v šípkach, siahol na svoj život. „Po deviatom ročníku šiel študovať do Tábora, ale hneď sa vrátil. Prestúpil do školy v Pelhřimove, vraj ho tam v Tábore niekto šikanoval,“ spomínal na mladého samovraha ďalší zo susedov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu