Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena hľadala na internete jedovaté huby, potom jej manžela našli mŕtveho v priekope

(Zdroj: pixabay)

INDIANAPOLIS - Žena z amerického štátu Indiana je podozrivá z toho, že otrávila svojho manžela hubami. Hovorí sa, že huby najprv hľadala na googli predtým, ako ich cielene nazbierala, aby ho zabila.

Podľa Metro News bolo telo muža nájdené pred piatimi mesiacmi v priekope v okrese Hamilton v štáte Indiana. V jeho žalúdku sa našla smrteľná dávka jedovatých húb. Jed z húb, látka muskarín, sa inak v tele nedá po 72 hodinách zistiť, ale samotné množstvo húb v žalúdku pomohlo určiť otravu ako príčinu smrti.

Okrem toho boli údajne objavené rezné rany na rukách a zvyšky lepiacej pásky na zápästiach a členkoch. Z tohto dôvodu nie je jasné, či bol muž nútený huby konzumovať alebo či boli pridané do jeho potravy.

Najprv hľadala na internete

Počas vyšetrovania bola preverovaná aj manželka obete. Polícia našla na jej mobilnom telefóne snímku obrazovky s informáciami o jedovatých hubách. Medzitým bola žena údajne zatknutá pre podozrenie z vraždy. Jej priateľ, bývalý policajt, ​​je tiež za mrežami, pretože na tričku obete boli nájdené stopy jeho DNA. Je podozrivý z toho, že pomohol vdove pri čine aj pri zahladení stôp. Zatiaľ však nie je jasné, aký bol motív činu.

Viac o téme: SmrťVraždaManželkaOtravaUSAJedovaté huby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu