Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Prísne nariadenia pre prostitútky: Úrady vydali opatrenia na boj s vírusom

(Zdroj: pixabay)

BERLÍN - Nemecké Severné Porýnie-Vestfálsko stanovilo koronavírusové pravidlá pre verejné domy a prostitútky, aby sa zabránilo infekcii.

Nájdete ich v revidovanej prílohe k nariadeniu o ochrane  pred koronavírusom - a sú dosť podrobné. Štát okrem iného ustanovuje, že sa môžu ponúkať iba „individuálne kontakty“: Počas vykonávania sexuálnej služby nie sú v miestnosti povolené žiadne ďalšie osoby. Pri kontakte medzi zákazníkmi a prostitútkami je nevyhnutné dôsledne nosiť masku na ústa a nos bez ohľadu na miesto sexuálnej služby z miesta kontaktu, hovorí sa v nariadení.

Predpisy, ktoré platia v čase bezprostredne po kontakte so zákazníkom, sú tiež rozsiahle.

Napríklad miestnosti, v ktorých sa vykonávali sexuálne služby, je potrebné vyvetrať na 15 minút. Okrem toho sa vyžaduje, aby si obe strany umyli a vydezinfikovali ruky pred a potom. Posteľná bielizeň poskytovaná prostitútkami alebo prevádzkovateľmi verejného domu musí byť po každom zákazníkovi vymenená. To isté platí pre oblečenie: „Oblečenie použité počas servisu by ste mali po každom kontakte vymeniť a/alebo vyčistiť.“

Na pozadí hygienických pravidiel, ktoré sa teraz vypracovali, je rozhodnutie Vyššieho správneho súdu (OVG). Rozhodol, že prevádzkovatelia verejného domu a prostitútky môžu v Severnom Porýní-Vestfálsku počas kronavírusovej krízy opäť dočasne ponúkať svoje služby.

Úplný zákaz všetkých sexuálnych služieb v súčasnosti už nie je primeraný.

Viac o téme: SexProstitútkyRúškaNemeckoKoronavírusVerejné domy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu