Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kamionista je terčom kritiky: FOTO Na diaľnici blokoval hasičov, išiel záchranárskou uličkou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/HZS Jihomoravského kraje)

BRNO - Vodič cisterny s českou poznávacou značkou sa správal veľmi nezodpovedne, keď juhomoravským hasičom blokoval prejazd záchranárskou uličkou, ktorú im vzorne vytvorili vodiči na diaľnici D2. Vraj sa správal, akoby ulička vznikla kvôli nemu.

„Včerajší príjazd k vážnej dopravnej nehode na D2. Ďalší komentár ani nie je potrebný,“ okomentovali 9. septembra na svojej sociálnej sieti juhomoravskí hasiči. Zverejnili aj snímku.

Karma je zdarma! VIDEO Vodič mazdy sa snažil vybrzďovať kamión, jeho tátoš to poriadne schytal

Na zábere je vidieť cisternu, ako blokuje záchranársku uličku na D2 vytvorenú pre hasičov, ktorí sa ponáhľali na miesto zásahu.

Kamionista je terčom kritiky:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/HZS Jihomoravského kraje)

Pod príspevkom sa nahromadili zväčša kritické komentáre voči vodičovi cisterny, padla však aj otázka, či tento šofér neostal v uličke len kvôli tomu, že sa už nemal kam zaradiť. „Musí sa jednoducho niekam vopchať, a pokiaľ to ide, niekto ho môže aj pustiť,“ argumentovali hasiči.

Český Blesk.cz k tomuto prípadu uviedol, že šofér cisterny mohol hasičom niekoľkokrát uhnúť z cesty, ale správal sa, akoby záchranárska ulička vznikla kvôli nemu.

Prípadom sa už zaoberajú policajti. Pokuta sa podľa nich môže vyšplhať maximálne na 2 500 korún, čo je v prepočte necelých 95 eur.

Viac o téme: PokutaZáchranárska ulička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu