Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka si vybíjala svoje sexuálne chúťky na žiakovi: O svojom konaní bude môcť rozmýšľať vo väzení

Učiteľka sexuálne obťažovala žiaka Zobraziť galériu (2)
Učiteľka sexuálne obťažovala žiaka (Zdroj: mirror.co.uk/ screenshot)

NEWCASTLE - V Austrálii musí ísť na niekoľko rokov do väzenia učiteľka telocviku za to, že mala vzťah s jedným žiakom. Ten mal v tom čase iba 14 rokov.

Austrálska učiteľka telocviku Katie Smithová (28) si musí odsedieť za mrežami tri roky a desať mesiacov. Dôvod: Bola prichytená pri posielaní intímnych obrázkov a videí 14-ročnému chlapcovi. Okrem toho sa učiteľka a žiak sa navzájom bozkávali a maznali - napríklad v školskom sklade alebo na parkovisku. Incident sa stal v austrálskom štáte Nový Južný Wales.

Ako píše denník „Daily Mail“, obaja sa v roku 2018 skamarátili prostredníctvom platformy Snapchat. Smithová bola v piatok odsúdená na okresnom súde v Newcastle za vzťah s chlapcom. Po vyhlásení rozsudku sa rozplakala.

Posielala fotky svojich pŕs

Smithová pred súdom uviedla, že so študentom nechcela mať sex. Vyhľadávala iba pozornosť, pretože mala problémy s manželom. Za týmto účelom poslala chlapcovi fotografie svojich pŕs. Poslala mu aj video, na ktorom sa pohlavne uspokojovala. Aj študent zdieľal s učiteľkou svoje intímne fotografie.

Ďalšie online kontakty

Smithová tiež priznala, že počas hľadania uznania mala aj ďalšie online sexuálne kontakty. Trpela tiež poruchami stravovania a chorobne sa fixovala na svoj vzhľad.

Sudkyňa Kara Sheadová objasnila, že porucha osobnosti Smithovej neznižuje jej vinu. Podľa sudkyne Smithová využila chlapcovu „zraniteľnosť“. Sexuálne trestné činy páchané na deťoch sú neprijateľné.

Viac o téme: ŽiakUčiteľkaSexuálne zneužívanieAustráliaKatie Smithová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu