Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Masaker na rodinnej oslave: Otec mal zavraždiť syna Lukaša (†19) aj jeho priateľku (†19)

Chelsea a Lukasz Zobraziť galériu (2)
Chelsea a Lukasz (Zdroj: Facebook/Łukasz Kłosowski)

MILLICENT - Párik tínedžerov, ktorí koncom augusta navštívili rodinu neďaleko mesta Millicent v Južnej Austrálii, bol zastrelený. Polícia už má aj podozrivého, prekvapivo je ním otec nebohého mladíka, s ktorým mal pošramotené vzťahy. Čo ho viedlo k takému strašnému činu, zatiaľ nie je známe.

Devätnásťročný Lukasz Klosowski a rovnako stará Chelsea Irelandová 22. augusta navštívili na vidieku farmu, na ktorej žije mladíkov otec a nevlastná matka. Konala sa tam totiž rodinná oslava. Tá ale mala tragický koniec, keď boli obaja mladí ľudia zastrelení. Krátko pred dvanástou hodinou večer bola na usadlosť privolaná polícia, ktorá tam našla už len mŕtve telá.

Masaker na rodinnej oslave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Łukasz Kłosowski)

Hneď na mieste zatkla Lukaszovho 46-ročného otca Paula, ktorý bol obvinený z dvojnásobnej vraždy. Momentálne je vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. "Toto je naozaj veľká tragédia, ktorej dopady pocítia nielen členovia najbližšej rodiny, ale celá miestna komunita," uviedol policajný inšpektor Campbell Hill, ktorý sa podieľa na vyšetrovaní prípadu.

Desivá vražda v centre Bratislavy: Simonu (†25) mali dobiť a zapáliť, prípad sa ťahá takmer šesť rokov

Klosowski a Irelandová žili spolu v Adelaide, kde obaja študovali - Chelsea mechanické inžinierstvo a Lukasz žurnalistiku. Vo voľnom čase pracovali ako dobrovoľníci pre rôzne chariratívne organizácie. "Je to absolútna tragédia, tento krásny mladý pár mal celý život ešte pred sebou," vyjadrili sa známi obetí. 

Viac o téme: VraždaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu