Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragický začiatok školského roka! Dievčaťu cez online vyučovania zastrelili matku, učiteľka to videla

Na obrázku je v strede muž podozrivý z vraždy matky štyroch detí.
Na obrázku je v strede muž podozrivý z vraždy matky štyroch detí. (Zdroj: Martin County Sheriff's Office)

WASHINGTON - Prvý školský deň jedného dievčaťa na Floride skončil vraždou jej matky. Kým desaťročná sedela doma pri počítači počas online vyučovania, jej mamu zastrelil jej bývalý partner.  Predtým, ako bola detská obrazovka zasiahnutá guľkou, učiteľka videla srdcervúcu reakciu svojej študentky.

Desaťročná školáčka sa práve pripravovala na začiatok online hodiny, keď jej matku zavraždili, opísal incident šerif mesta Martin Snyder. Svedkyňou krutého činu bola jej učiteľka, ktorá práva začala so svojou prednáškou. Predtým si vypočula aj rodinnú hádku, ktorá streľbe predchádzala.

"Učiteľka povedala, že okamžite vypla reproduktor, aby ostatní študenti nepočuli hádku. Potom videla dievča, ako si drží ruky na ušiach," uviedol policajt. Potom obrazovka stmavla, pretože guľka zasiahla aj počítač dievčaťa.

Bývalý priateľ sa priznal

Matku desaťročného dievčaťa zastrelil jej expartner. Okrem školáčky bolo v dome na Floride ešte ďalších päť detí, informovali okrem iného televízia CBS 12 - popri štyroch deťoch zavraždenej aj dvaja bratranci.

Expartnera už medzičasom zatkli pre podozrenie z vraždy 32-ročnej ženy. K činu sa priznal a bude obvinený z úmyselnej vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu