Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďalší rozvod sociálneho demokrata! Český vicepremiér musel čakať kvôli KORONAVÍRUSU: Už nám to nefungovalo

Jan Hamáček Zobraziť galériu (2)
Jan Hamáček (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

PRAHA - Český minister vnútra Ján Hamáček je rozvedený! Žiadosť o rozvod síce podal ešte v januári, kvôli koronavírusu však museli počkať. Vzťah predsedu sociálnych demokratov sa tak skončil po trinástich rokoch.

Predseda ČSSD je definitívne rozvedený. Súd zrušil jeho manželstvo až na druhýkrát. Žiadosť podal Hamáček a manželka sa k nemu pripojila. Po trinástich rokoch sa rozpadol vzťah ďalšieho sociálneho demokrata. Expremiér a niekdajší šéf ČSSD Jiří Paroubek zvádzal ťažký boj so svojou bývalou manželkou Slovenkou Petrou. Hamáčkov rozvod bol však kultivovanejší. Informoval o tom český portál Blesk.cz.

Rozvod po trinástich rokoch

Dôvodom, prečo sa Hamáčkovci rozviedli až teraz, je pandémia koronavírusu, ktorá cely rozvod oddialila. Aj súdy totiž pracovali v obmedzenom režime. Vicepremiér o svojom súkromí podľa českých médií veľmi nehovorí, rozvod potrvrdil. „Absolvovali sme jednanie na súde. Áno, už som rozvedený,“ potvrdil predseda sociálnych demokratov. 

Jan Hamáček
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer)

S manželkou Kamilou, bývalou asistentkou Jiřího Paroubka, sa na všetkom dohodli. S návrhom na rozvod. „Požiadal som o rozvod, moja manželka sa k žiadosti pripojila, takže šlo o dohodnutý rozvod,“ povedal pre Blesk.

Už nám to nefungovalo

„Už nám to nefungovalo,“ povedal na margo rozvodu Hamáček. S manželkou má dvoch malých synov. Pred súd sa manželia postavili dvakrát. Prvýkrát ako rodičia a druhýkrát ako manželka. O rozvod požiadali koncom januára tohto roka. Kvôli nástupu pandémie koronavírusu však museli počkať. 

Viac o téme: Rozvod ČSSDJán Hamáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu