Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragédia na ceste: Po nehode zapríčinenej omámeným vodičom zomrelo len 17-dňové dieťa

Tragédia v Barcelone Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Barcelone (Zdroj: YouTube/La Vanguardia)

BARCELONA - Na jednej zo zahraničných pozemných komunikácii sa tento týždeň odohrala dych berúca tragédia. Po nehode, ktorú v Barcelone spôsobil zdrogovaný Srb vo veku 42 rokov sa na druhý svet odobralo len 17-dňové dieťatko.

O tragédii informoval portál blic.rs. Nehodu mal zapríčiniť vodič srbskej národnosti vo veku 42 rokov, ktorý okrem toho, že bol drogovo závislý, mal byť ešte aj opitý.

Auto, v ktorom bolo dieťa, bolo po nehode úplne na nepoznanie
Zobraziť galériu (3)
Auto, v ktorom bolo dieťa, bolo po nehode úplne na nepoznanie  (Zdroj: YouTube/La Vanguardia)

Nehoda sa stala vo štvrtok na diaľnici C-32 približne o 19tej hodine večer. Spomínaný Srb so svojim autom nabral vozidlo, v ktorom bolo len niekoľkodňové dieťa a narazil ním do zvodidiel. Po nehode zostalo jedno z áut úplne zdevastované.

Záchranári boli bezmocní

Na miesto nehody okamžite privolali pohotovostné záchranné služby. Tie už žiaľ nedokázali pomôcť malému nemluvňaťu a skonštatovali už iba smrť. Nehoda má vážne následky aj pre matku a dedka tohto nebohého dieťaťa. V stave ohrozenia života sa nachádza však otec zomrelého dieťaťa.

Tragédia na ceste: Po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/La Vanguardia)

Vinník s menšími zraneniami

Vodič (42) zo Srbska po nehode vyviazol len s drobnými zraneniami a bol okamžite podrobený testu na alkohol a drogy. Španielske média majú za to, že bolo zistené veľké množstvo hašišu a metamfetamínu. Momentálne je vo väzbe a je obvinený z viacerých trestných činov.

Ako je už z fotografií vidieť, auto rodičov s dieťaťom bolo po nehode doslova na nepoznanie a ostal z neho len vrak. Na mieste zasahovalo 5 policajných hliadok a dve hasičské autá spolu so siedmimi sanitkami.

Viac o téme: NehodaBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu