Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Arogantná boháčka rozzúrila policajtov: FOTO Nič horšie som v živote nevidel, povedal jeden z nich

Margarita Tomovská Zobraziť galériu (4)
Margarita Tomovská (Zdroj: FB/Margarita Tomovska)

SYDNEY – Mladá vodička Margita Tomovská bola odsúdená na 18 mesiacov väzenia po tom, čo ju asi desať minút na austrálskej diaľnici naháňali policajti. Ako jeden z nich poznamenal, nič horšie v živote nevidel. Na zadnom sedadle jej totiž plakalo malé dieťa, ktoré nebolo pripútané bezpečnostným pásom. Sudca v rozsudku uviedol, že Tomovská svojou ľahkovážnosťou vážne ohrozila život svojho dieťa.

Margarita Tomovská, dvadsaťosemročná boháčka a mama malého dievčatka, strávi 18 mesiacov v base s možnosťou prepustenia najskôr o 9 mesiacov po tom, čo svojou bezohľadnou jazdou ohrozila nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Ako poznamenal jeden z policajtov, ktorý nezodpovednú šoférku zastavil: „Nič horšie som v živote nevidel.“

Margarita Tomovská so svojou maloletou dcérou.
Zobraziť galériu (4)
Margarita Tomovská so svojou maloletou dcérou.  (Zdroj: FB/Margarita Tomovska)

Cestná pirátka v luxusnom mercedese totiž na diaľnici poriadne prekročila maximálnu povolenú rýchlosť. Policajti jej namerali neuveriteľných 230 kilometrov za hodinu. A po asi desaťminútovej naháňačke s policajtmi sa zistilo, že v aute nebola sama. Na zadnom sedadle jej plakala trojročná dcéra. Dievčatko bolo podľa britských médií nepripútané a veľmi vystrašené.

Margarita sa na sociálnych sieťach prezentovala ako boháčka.
Zobraziť galériu (4)
Margarita sa na sociálnych sieťach prezentovala ako boháčka.  (Zdroj: FB/Margarita Tomovska)

Margarita podľa prítomných na súde neprejavila ani štipku ľútosti, bola arogantná, nedala najavo nijaké emócie a so založenými rukami sa po celý čas dívala do zeme. Tomovskej právnička sa usilovala, aby jej klientka namiesto väzobného stíhania dostala domáce väzenie či kauciu. Sudca však jej žiadosť zamietol. Sudca prihliadol na správanie obžalovanej počas procesu a tiež na fakt, že v minulosti sa dopustila podobného skutku.

Margarita Tomovská
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Margarita Tomovska)

„Na Instagrame sú videá, ktoré ukazujú, že ide rýchlosťou 126 km/h cez zónu, v ktorej je dovolené ísť maximálne 80 km/h,“ pripomenula prokurátorka Amelia Wallová. „Obžalovaná nepreukázala ľútosť. V skutočnosti práve naopak. Vychutnávala si pozornosť. Ukazuje sa na sociálnych sieťach,“ dodala Wallová. Na súde totiž zaznelo, že Tomovská si len pár hodín pred pojednávaním na instagramový účet zavesila fotku, na ktorej sa ukazuje v značkovom oblečení a doplnkoch. „Pätnásť tisíc na jeden deň. Prečo nie?“ uviedla v popise.

Margarita si dokonca na stránke Go Found Me stihla založiť finančnú zbierku, kam jej ľudia mohli posielať peniaze na uhradenie pokuty a na zaplatenie právničky.

Viac o téme: Dieťa v auteRýchla jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu