Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rodičia vyhladovali na smrť päťročnú dcérku!

Rodičia sa starali viac o zvieratá, než o svoju dcérku.
Rodičia sa starali viac o zvieratá, než o svoju dcérku. (Zdroj: Blesk.cz)

Nemecká verejnosť je šokovaná! Mladí manželia nechali svoji päťročnú dcérku Sophiu zomrieť od hladu! Súdni lekári zistili, že dievčatko, ktoré v čase smrti vážilo iba 7,4 kg, trpelo niekoľko mesiacov. "Rodičia" namiesto svojho dieťaťa kŕmili psov!

Stefan T. (26) a Nicole G. (23) nechali dievčatko celé mesiace trpieť hladom a smädom. „Prežila nepredstaviteľné trápenie," povedal štátny zástupca Hans-Christian Pick. Pitva dokázala, že hladujúce dieťa nechávali rodičia celé dni vo vlastných výkaloch.

Otec Stefan T. (26) zavolal záchranku kvôli tomu, že sa dievčatko priškrtilo na trakoch vlastných nohavíc. Napriek tomu, že lekári robili, čo mohli, nebolo v ich silách zachrániť na kosť vychudnuté dieťa, ktoré malo za normálnych okolností vážiť 20 kíl. Kým malá Lea-Sophie trpela strašnými bolesťami, jej rodičia si z bytu urobili zoo. Mali niekoľko mačiek, terárium s mlokmi a dvoch psov. "Všetky zvieratá sú v perfektnom stave, jeden zo psov je dokonca tučný," uviedli odborníci.

Zvieratá si manželia vzali z útulku a vzorne sa o ne starali. Že majú dcérku, ktorá vo veku piatich rokov vážila sotva toľko, čo ročné dieťa, ich nezaujímalo. Keď policajti odvádzali otca v putách, kričal na susedov: "Starajte sa mi dobre o zvieratá!"
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu