Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Vášnivý bozk milencov sa skončil strašnou hrôzou: Namiesto radovánok prišla smrť

(Zdroj: Panamerica TV/printscreen)

CUZCO - Strávili veselú noc v nočnom klube a o jednej nadránom sa vracali domov po Betlehemskom moste. Manželia Maybeth Espinozová a Hector Vidal boli do seba aj po dlhoročnom vzťahu zaľúbení a nočnú prechádzku si chceli okoreniť vášnivým bozkom na kovovom zábradlí.

Maybeth (†34) a Hector (†36) sa podľa miestnych médií v dobrej nálade zastavili na moste, aby sa pobozkali. Znepokojujúce zábery ukazujú pár opierajúci sa o zábradlie mosta, zatiaľ čo sa objímali a bozkávali. Maybeth si sadla na kovové zábradlie a ovinula nohy okolo Hectorových bokov. Zrazu však akoby začala strácať rovnováhu. Ako padala dozadu, stiahla so sebou aj Hectora. Pár sa zúfalo snažil zachytiť zábradlia, ale už nedokázal zabrániť strmému pádu z výšky 15 metrov. Maybeth zahynula na mieste, Hector utrpel zlomeninu lebky a zomrel neskôr v nemocnici. Tento hrozný moment zachytila miestna bezpečnostná kamera.

Podľa TV Panamerica boli manželia aktívni horolezci, ktorí sa presťahovali do oblasti Cuzca, aby tam pracovali ako sprievodcovia. Ich telá boli prevezené do Ancashu v severnom Peru.

Viac o téme: PádMostPeruCuzco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu