Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Netvor v ľudskej koži: Syn sa vrhol na vlastnú matku vracajúcu sa z baru a znásilnil ju

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: gettyimages.com)

BUTTERWORTH – Nešťastná žena (50) ohlásila na polícii v Južnej Afrike, že ju – podľa jej slov – jej syn (28) znásilnil. Polícia už nechutný prípad dôkladne vyšetrila a páchateľa obvinila. Súdne pojednávanie sa začína dnes.

Matka sa v minulý piatok podvečer vracala z baru v Mboya Village vo Willowvale. Podozrivý násilník bol obvinený z toho, že odtiahol matku z cesty a spáchal hrozný zločin. Malo sa to stať v oblasti Eastern Cape v Južnej Afrike. Hovorca polície kapitán Jackson Manatha uviedol: „Bola na ceste domov, keď za sebou počula kroky. Kráčala však ďalej, ale ten človek za ňou ju zrazu prudko zdrapil. Odtiahol ju ďaleko od cesty a začal ju obťažovať. Potom ju znásilnil.“

Netvor v ľudskej koži:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Policajný veliteľ z Butterworthu Ngangema Xakavu dôrazne odsúdil údajné znásilnenie obete, najmä podozrivým, ktorý ju mal ako svoju matku chrániť. Matka identifikovala svojho vlastného syna ako muža, ktorý ju znásilnil, uviedli News 24. Podozrivý sa má dnes, v pondelok objaviť na súde na základe obvinenia zo znásilnenia. Niektoré spravodajské stránky hovoria, že muž má 28 rokov, iní tvrdia, že 29 rokov.
 

Viac o téme: SynZnásilnenieMatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu