Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Nová nádej pre McCannovcov: Maddie žije, ale v rukách pedofilov

Maddie McCann
Maddie McCann

LONDÝN/BARCELONA - Zamotaný prípad uneseného britského dievčatka Madeleine McCann (4) naberá opäť na obrátkach. Španielska detektívna agentúra, ktorú si pred dvoma mesiacmi najali jej rodičia Gerry a Kate, prišla s novým tvrdením - Maddie uniesol gang pedofilov a nachádza sa v Maroku. To by teda znamenalo, že dievčatko pol roka po únose ešte žije.

Barcelonská agentúra Metodo 3 tvrdí, že Maddie uniesol 3. mája v portugalskom letivisku Praia da Luz neznámy únosca na objednávku pedofilného gangu v Maroku. „Je to hrozné, ale máme nádej, že Maddie stále žije,“ uviedol rodinný známy McCannovcov. Podľa britského denníka News of the World detektívi z Metodo 3 majú indície, že únosca dostal tip od niekoho v Praia da Luz a rodinu niekoľko dní sledoval. Oboznámil sa tak s jej časovým harmonogramom a v osudný májový večer využil 8-minútové časové okienko, keď bola Maddie v izbe bez dozoru dospelých. Následne ju predal pedofilnej sieti v Maroku.

Agentúra zaviedla horúcu linku v snahe získať informácie a za tri dni jej zavolalo až 400 ľudí! Rodičom, ktorí upadli do podozrenia ohľadom únosu, v agentúre veria. „Som si istý, že Maddie bola unesená. A tiež som si istý, že rodičia s tým nič nemajú. Môj názor je, že ju pravdepodobne môžeme nájsť v Maroku,“ uviedol šéf agentúry Francisco Marco. Kate a Gerry McCannovci si podľa známych najali Metodo 3 kvôli ich výborným výsledkom. Agentúra doteraz našla každého nezvestného.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu