Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Opitá vychovávateľka vyhodila dieťa z družiny

PRAHA - Vychovávateľke v družine Základnej školy Spojencov v Horných Počerniciach sa v piatok popoludní už nechcelo starať o dievčatko (6), ktoré zostalo v škole ako posledné. Malú žiačku odviedla na zastávku MHD a potom sa šla opíjať. Policajti jej namerali v dychu viac ako 3,5 promile alkoholu!

Pred pol štvrtou popoludní si prišiel po dievčatko otec. V družine však našiel len vychovávateľku, opitú "pod obraz boží". "O pol piatej som ju odviedla na zastávku," bľabotala vraj vychovávateľka. Šokovaný otec prešiel všetky ulice v obci kým našiel uplakanú dcérku. Potom sa obrátil na políciu. "Ona na mňa bola zlá," vzlykalo dievčatko.

"Vychovávateľka mala v dychu tri a pol promile alkoholu," povedal pre český denník Blesk hovorca polície Ladislav Bernášek. Polícia vraj začala trestné stíhanie, ale... "Štátna zástupkyňa nepovažuje skutok za trestný čin ani priestupok," uviedol Bernášek.

Prípad tak bude riešiť úrad mestskej časti Praha 20. "Ospravedlňujem sa rodičom a sľubujem, že z toho vyvodím prísne závery," povedal Blesku starosta Horných Počerníc Ivan Liška.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu