Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hanba pre Slovensko: Dušan masturboval v írskom autobuse, tvrdil, že pre zdravotné problémy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

CORK – Zviditeľniť sa dá všelijako. Slovák Dušan Rakovan (39) dostal dnes pred súdom v írskom Corku tri mesiace basy, pretože sa vlani 24. októbra 2018 v autobuse spoločnosti Bus Éireann na College Road obnažil a masturboval. Incident oznámila polícii mladá žena, svedkyňa jeho správania sa. Rakovana po čine zatkla polícia.

Strážnik Jim Bugler zatkol Dušana Rakovana pre „sexuálny priestupok, menovite masturbovanie“, čo nie je to isté ako sexuálny útok, ale írske zákony ho postihujú. Dnes sa priznal k tomuto obvineniu na okresnom súde v Corku. Strážnik Bugler vypovedal: „Nerobil to preto, aby ho niekto videl. Povedal, že má zdravotné problémy.“

Obhajca Daithí Ó Donnabháin povedal v mene slovenského obžalovaného, ​​že v tom čase bol intoxikovaný. „Požiadal ma, aby som tlmočil jeho ospravedlnenie za ten čin. Nedávno, keď bol vo väzbe, musel byť prevezený do Univerzitnej nemocnice v Galway na liečbu psychózy. Prekonal mnohé psychické problémy. Je bezdomovec a jeho životné podmienky sa javia ako nedobré,“ povedal právny zástupca.

Hanba pre Slovensko: Dušan
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: pixabay.com)

Sudca Olann Kelleher uviedol, že mladá žena, ktorá bola svedkom incidentu, mala dostať možnosť, aby ako obeť Rakovana obvinila z nemiestneho sexuálneho správania sa. Strážnik Bugler však vyhlásil, že mladá žena nechcela urobiť takéto vyhlásenie. Bola len svedkom incidentu a oznámila to polícii. Slovák si údajne pri masturbácii nevšímal ani mladú ženu, ani nikoho iného.

Sudca potom poslal Slováka na tri mesiace do väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu