Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poslanec ukradol sendvič z obchodu: Zvláštna obhajoba, vzdal sa svojej funkcie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

SLOVINSKO - Za ukradnutý sendvič, prišiel o svoju funkciu. Slovinský poslanec Darij Krajcič vraj čakal v obchode dlhšie ako tri minúty. Došla mu trpezlivosť, tak sa rozhodol sendvič ukradnúť.

Poslanec patrí do vládnej strany Kandidátka Marjana Šerece. Podľa jeho slov mu v obchode došla trpezlivosť, pretože si ho nikto nevśímal a pri pokladni čakal dlhšie ako tri minúty, tak sa rozhodol sendvič ukradnúť. 

Neskôr však tvrdil, že sa do obchodu vrátil a za sendvič zaplatil a malo ísť o sociálny experiment. „Stál som pri pokladni dlhšie než tri minúty,“ vysvetľoval poslanec Krajcič svoje správanie a zároveň dodal aj to, že predavači si vôbec nevšimli, že sendvič ukradol.

Jeho poslaneckí kolegovia čin odsúdili a Krajcič musel nakoniec opustiť svoju funkciu. Informoval o tom portál BBC. "Neviem nad čím rozmýšľal, keď to spravil. Priznám sa však, že keď nám to hovoril, smial som sa," povedal jeden z jeho poslaneckých kolegov.

"Ak poslanec parlamentu ukradne sendvič, tak je to neprijateľná vec. Potom sa tým ešte aj chválil," povedala poslankyňa.

Viac o téme: ObchodKrádežPoslanec Sendvić
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu