Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

The Sun: Maddie ukryli do mrazničky!

Maddie McCannová
Maddie McCannová

V prípade nezvestného britského dievčatka Madeleine McCannovej sa objavili nové skutočnosti.

Podľa britského denníka The Sun portugalskí vyšetrovatelia upodozrievajú jej rodičov Kate a Gerryho McCannových (obaja 39), že mali mŕtvolu dievčatka mesiace v mrazničke a následne telíčko pochovali v Španielsku.

Najnovšia teória polície znie, že Kate dcérku nedopatrením usmrtila, keď bol jej manžel na tenise. Potom obaja telíčko ukryli do mrazničky a sťahovali ho z apartmánu do apartmánu, kým sa im ho nepodarilo pochovať v Španielsku.

Polícia si je istá jednou vecou: Maddie bola usmrtená už pred osudnou večerou (Madeleine zmizla z izby apartmánu v prímorskom portugalskom stredisku pri dedine Praia da Luz, keď jej rodičia večerali v blízkej reštaurácii, pozn. red.) 3. mája, po ktorej bolo ohlásené jej zmiznutie. Údajne v deväťdesiatich minútach, ktoré sa dajú iba ťažko rekonštruovať, počas doby, kedy bola mama s dcérkou sama.

Podporu pre svoje tvrdenie nachádza polícia v zistení, že 3. augusta, kedy McCannovci išli do Španielska údajne vyvesovať plagáty, upozorňujúce na zmiznutie svojej dcérky, zmizli na dve hodiny úplne z dohľadu. Polícia si myslí, že boli dievčatko pochovať do pripraveného hrobu.

Nové podozrenie, ktoré prišlo po trpkom sklamaní, že na snímke z Maroka nie je zmiznutá Maddie, ale marocké dievčatko, údajne Kate položilo. "Neustály stres ju veľmi ničí. Schudla a nevydrží už byť dlho silná," varovala jej matka Susan Healy (61).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu