Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Chcel do väzenia, tak bodol kamarátku!

Kulíšek skrýval na súde svoju tvár. Pri výsluchu plakal.
Kulíšek skrýval na súde svoju tvár. Pri výsluchu plakal. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Zraním kamarátku, skončím vo väzení, kde budem zarábať peniaze, aby som splatil dlhy. Takýto príšerný plán sa zrodil v hlave Zbyňka Kulíška (36) z Teplíc. Teraz mu hrozí 8 rokov väzenia. Otrasné je, že všetko, čo si zaumienil, aj uskutočnil.

Zbyněk zobral nôž s čepeľou dlhou 10 centimetrov a zabodol ho do brucha ničnetušiacej Ireny. Nôž zasiahol pečeň. Ženu zachránili lekári iba vďaka skorej operácii. Útok teraz začal vyšetrovať súd.

"Keď odchádzal z bytu, vzal ženu za ruku, otočil ju k sebe a pichol ju nožíkom do brucha. Ďalšiu ranu jej potom zasadil ešte i do hrudníku," uviedla štátna zástupkyňa Božena Kolářová.

Syn napadnutej ženy Jakub našťastie rýchlo zareagoval - nastriekal Kulíškovi do tváre slzný plyn a tak pomohol mamičke. To už sa začali zbiehať susedia. Tí útočníka chytili, keď chcel utiecť, a držali ho až do príjazdu polície.

"Dlžil som 200-tisíc Kč. Na základe exekúcie mi išla polovica platu na splácanie pôžičiek. V januári sa mi narodil syn. Od družky som neustále počul, že sa neviem postarať o rodinu," vysvetľoval svoj čin Kulíšek. Plánoval odísť pracovať do cudziny. Ešte predtým odišiel do Chebu, kde chcel pozrieť deti z predchádzajúceho manželstva. "Kamarátka ma nechala u seba prespať. Je učiteľka. V noci som dostal nápad, že jej ublížim. Dostanem sa do väzenia a tam zarobím peniaze," dodal Kulíšek.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu