Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialené besnenie chlapa v Kalifornii: Najprv zabil päť ľudí, potom obrátil zbraň proti sebe

Šerif vysvetľuje konanie chlapa, ktorý zabil včera večer 5 ľudí v meste Bakersfiled. Zobraziť galériu (2)
Šerif vysvetľuje konanie chlapa, ktorý zabil včera večer 5 ľudí v meste Bakersfiled. (Zdroj: SITA/Sam Morgen/The Bakersfield Californian via AP)

BAKERSFIELD - Strelec zabil v južnej Kalifornii piatich ľudí, vrátane svojej manželky, a nakoniec sám spáchal samovraždu. Incident sa stal v stredu podvečer v dome a podniku v Bakersfielde, ktorý sa nachádza vyše 140 kilometrov severne od Los Angeles. Informoval o tom šerif okresu Kern Donny Youngblood, ktorý sa pre televíziu KERO-TV vyjadril, že to "očividne nie je náhodná streľba".

Muž pred 17:30 prišiel do prepravnej spoločnosti, kde pracovala jeho žena, a konfrontoval ďalšieho muža. "Páchateľ, manžel, zastrelil osobu v prepravnej spoločnosti a potom zabil jeho ženu," povedal Youngblood a dodal, že strelec ešte naháňal a zastrelil ďalšieho muža, ktorý sa tam objavil. Páchateľ následne išiel domov a tam zastrelil dvoch ľudí.

Šerif vysvetľuje konanie chlapa,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Sam Morgen/The Bakersfield Californian via AP)

Po tejto streľbe prepadol auto ženy s dieťaťom, ktorým sa podarilo ujsť, a ušiel s ním na diaľnicu, kde ho uvidel zástupca šerifa. Páchateľ následne auto odstavil a pri konfrontácii s mužom zákona sa strelil do hrudníka. Identitu muža polícia nezverejnila. Zatiaľ nie je známe, ako sú obete, okrem jeho manželky, so strelcom spriaznené. Strelcovo vyčíňanie videlo približne 30 ľudí, ktorých zástupcovia šerifa počúvajú, uviedol Youngblood.

Viac o téme: StreľbaSamovraždaMŕtviCaliforniaBakersfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu