Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Taxikára strašne vytočil jeho zákazník: Dal mu príučku, z ktorej sa mladík nevedel spamätať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Pure Chaos)

PETROHRAD - Video pochádzajúce z okolia ruského Petrohradu baví užívateľov sociálnej siete. Tí nadšene tlieskajú taxikárovi za jeho postoj k životnému prostrediu. Hoci jeho konanie bolo dosť rázne, mnohí si po prezretí videa želajú, aby to takto fungovalo aj u nás.

Pri pohľade na priekopy plné plastových fliaš, obalov zo sladkostí a plechoviek, ktoré lemujú slovenské cesty, sa ponúka otázka, prečo si toto robíme a sami sa topíme v odpade. Z tohto dôvodu je nasledujúce video povzbudením, že nie všetkým je postoj k životnému prostrediu ľahostajný. Kamera nainštalovaná v aute idúcom za taxíkom v okolí Petrohradu zachytila, ako z neho najprv vyletela prázdna plechovka, ktorá sa odkotúľala na okraj vozovky. Vtom taxík zastaví, otvoria sa dvere, vystúpi z nich šofér a následne vyhodí z auta neporiadneho zákazníka. Šokovaný pasažier sa iba ťažko spamätúva z toho, čo sa vlastne deje, keď sa taxík otáča a odchádza preč. 

VIDEO Taxikára strašne vytočil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Pure Chaos)

"Urobil dobre," okomentoval incident autor videa. Vyhodený mladík mu vraj niečo naznačoval gestami, ale on išiel ďalej a nevšímal si ho. "Konečne niekto, kto čistí Rusko od odpadu a opilcov," zaznievajú komentáre od užívateľov, ktorí taxikárovi ďakujú a dúfajú, že na túto lekciu zákazník len tak nezabudne. "Snáď ten chlapík konečne pochopil, že odpad sa recykluje."

Viac o téme: RuskoTaxikárTaxík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu