Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďalší škandál v českej politike: Takto si užíval Klausov poradca!

Miroslav Macek si užíva radovánky s milenkou Evou.
Miroslav Macek si užíva radovánky s milenkou Evou. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - Českí politici si nedajú pokoj. S milenkami sa už predviedli Jiří Paroubek, Mirek Topolánek a v minulosti aj český prezident Václav Klaus. Poradca posledne menovaného Miroslav Macek (62) však zašiel ešte ďalej.

Dokazujú to fotografie spred roka, keď si v záhrade svojej vily v Zábřehu na Morave nahý užíval slnko a radovánky s milenkou Evou. Lenže erotická idylka má dve zásadné chyby krásy: Macek je ženatý a jeho Eva je tehotná s iným mužom!

Podvedený záletník. Inak hádam ani dnes nemožno nazvať bývalého podpredsedu vlády a Klausovho poradcu Miroslava Macka. Jeho románik s teraz už exmilenkou Evou Čejkovou (29) má pre neho skutočne trpkú príchuť. V máji 2006 Macek vyfackal Davida Ratha, keď ho označil za zlatokopa, ktorý si svoju ženu zobral pre peniaze. O dva mesiace neskôr si vo svojej záhrade užíval plnými dúškami erotiku s cudzou ženou. Osem mesiacov po tom Mackova exmilenka porodila syna. A Miroslav Macek bol označený za jeho otca.

„Dieťa nie je moje a môžem to kedykoľvek dokázať,“ uviedol Macek. Románik donchuana medzi českými politikmi sa už skončil. Jeho manželka však napriek tomu dala právnikom pokyn, aby pripravili žiadosť o rozvod. „Manžel ma naháňa, ja utekám,“ charakterizovala súčasný vzťah oboch manželov.

Miroslav Macek si Švajčiarku Janu Bloch-Mackovú zobral v roku 2001 na ostrove Grenada v Karibskom mori. Ako dôvod rozpadu manželstva Jana Macková uvádza nevery svojho manžela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu