Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Snúbencom sa pri splavovaní rieky stalo čosi otrasné: FOTO O päť dní prišiel malý zázrak

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

HARARE - Hoci mladá Zimbabwčanka prišla po útoku krokodíla o pravú ruku, o päť dní neskôr uzavrela so svojím snúbencom v kaplnke nemocnice, kde sa zotavovala, plánovaný sobáš. Informovala o tom agentúra AP. Dravý vodný plaz snúbencov napadol neďaleko Viktóriiných vodopádov, v posledný aprílový deň tu dvojica splavovala na nafukovacom kanoe rieku Zambezi.

Turista (21) sa opil na dovolenke pri Viktóriiných vodopádoch: Pád medzi krokodíly, boj o život

Krokodíl "sa vynoril a v čeľustiach zovrel moju ruku a kus kanoe," povedala miestnemu denníku Zanele Ndlovuová-Foxová. Kanoe "začalo uchádzať, všetko sa udialo veľmi rýchlo. Krokodíl ma znovu uhryzol a stiahol pod hladinu," doplnila. V tej chvíli jej na pomoc pribehol jej budúci manžel. "Chytil ma okolo pása a päsťami útočil na krokodíla," opísala udalosť žena.

Snúbencom sa pri splavovaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Z vody ju aj jej snúbenca nakoniec vytiahol jeden z ich sprievodcov. Neskôr ženu dopravila helikoptéra do nemocnice, kde jej lekári museli amputovať ruku nad lakťom.

Snúbencom sa pri splavovaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

"Za jediný týždeň sme sa cez šok a bolesť dopracovali k naozaj úžasnému zážitku," povedal agentúre AP novomanžel Jamie Fox. "Po nehode som si uvedomil význam nášho záväzku... V dobrom i zlom, v zdraví aj v chorobe. Ani na moment mi nenapadlo, že by som svadbu zrušil," dodal.

Viac o téme: KrokodílSvadbaRukaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu