Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rómsky barón na Ukrajine oslavoval jubileum: VIDEO prepychu, z ktorého vám spadne sánka

Jozef Bogor Zobraziť galériu (2)
Jozef Bogor (Zdroj: YouTube/Юрий Биланчук)

PIDVYNOHRADIV - Meno Jozef Bogor pravdepodobne na Slovensku nikomu nič nehovorí, no na Ukrajine má medzi Rómami svoju váhu. Keď tento mesiac ich barón z mesta Pidvynohradiv oslavoval okrúhle jubileum, zišli sa na opulentnej oslave stovky ľudí. Zábery zverejnené na internete dokazujú, že zahanbiť sa nenechal nielen tento bohatý muž, ale ani jeho rozvetvená rodina a hostia, ktorí si ho náležite uctili. Podľa videa sa dá usúdiť, že Bogor núdzou naozaj netrpí.

Rómska svadba, akú Slovensko ešte nezažilo: VIDEO Nevesta ovešaná päťstoeurovkami a zlatom

Na zázname, ktorý vypustil do sveta internetu Ukrajinec Jurij Bilančuk, vidno prepychový interiér barónovho honosného sídla zariadený v barokovom štýle. Zlato nesmie chýbať skoro nikde, dokonca ani na mužových zuboch. Podľa portálu znaj.ua je Bogor presbyterom miestneho kostola, čomu istým spôsobom zodpovedá aj jeho odev, no jeho prevedenie tiež ukazuje hĺbku mužovho bohatstva.

Rómsky barón na Ukrajine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Юрий Биланчук)

Vo vile, v ktorej žije Bogor so svoju veľkou rodinou, sa zišlo okolo 400 hostí, ktorí priniesli svojmu barónovi dary. Ten najväčší k 60. narodeninám však dostal od svojich siedmich synov, a to automobil GAZ 13 "Čajka". Okrem mužských potomkov sa však Bogor môže pýšiť aj piatimi dcérami, 60 vnúčatami a 12 pravnúčatami.

Video má dve časti a spolu trvá viac ako tri hodiny. Kamera tak zachytila skoro celý priebeh opulentných osláv, ktoré majú v rómskej komunite svoju dlhodobú tradíciu. Aj na Slovensku sa už objavili prípady, ktoré niektorým vyrazili dych. Medzi také patrí napríklad rómska svadba, ktorá sa v roku 2016 uskutočnila v Michalovciach alebo narodeninová párty vo Veľkých Kapušanoch.

Svadba mladého páru Evky a Lukáša sa dokonca dostala až do svetových médií. Manželia sa viezli v luxusnej limuzíne a stoly sa prehýbali od jedla a alkoholu. Rodina nevesty naozaj nešetrila na ničom a poriadne sa odmenila aj hudobníkom, ktorí na svadbe zahrali. Nehovoriac o tom, že Evka mala na sebe šaty za desaťtisíce eur.

Viac o téme: OslavaNarodeniny UkrajinaRómsky barónJozef Bogar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu