Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Internetový blog: Castro je mŕtvy!

Fidel Castro
Fidel Castro

NEW YORK – Kubánsky vodca Fidel Castro je vraj mŕtvy. Údajne podľahol svojej chorobe a úrady už čakajú so zverejnením správy na koniec víkendu. Túto informáciou priniesol internetový blog Perez Hilton.

Tento blog pravidelne zverejňuje fotografie celebrít v chúlostivých situáciách s použitím vtipných nadpisov. Cez Castrovu fotku sa autori rozhodli napísať jednoducho „mŕtvy“.

„Americké úrady už čoskoro zvolajú tlačovú konferenciu a oznámia smrť kubánskeho diktátora Fidela Castra,“ píše Perez Hilton na svojich stránkach. Odvoláva sa pritom na zdroje, ktoré nie je možné menovať.

O Castrovej smrti sa špekuluje už od minulého roku, keď podstúpil niekoľko operácií. Od tej doby nevystupuje na verejnosti a k svojmu ľudu prehovorí iba prostredníctvom videozáznamov. Posledné video bolo odvysielané 5. júna.

Hilton, vlastným menom Mario Lavandeira, má kubánske korene a obľúbenosť a vysokú návštevnosť jeho blogu dokazuje fakt, že od neho minulý mesiac televízia VH1 kúpila práva na reality šou What Perez Sez.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu